Opšte

Karakteristike

Svi naši kremovi prepoznatljivi su po prirodnim ukusima, lako su mazivi. O kvalitetu svedoče potvrda o doslednosti navedenih sastojaka Instituta za ispitivanje mesa i hrane u Beogradu kao i naši stalni potrošači. Ne sadrže aditive ni konzervanse, ne sadrže gluten ni sojino brašno, čuvaju se na sobnoj temperaturi s rokom trajanja od najmanje godinu dana.

Namena: Kao finalni proizvid, mogu se konzumirati odmah, kao namaz na hlebu ili pecivima, kao fil za sve vrste poslastica:  palačinke, mafine, oblande, makaronse, rolate. torte… Veoma su ukusan preliv ili sastojak za sladolede, smrznuti jogurt, ili sveže voće…

Degustirajte naše kremove i čokolade u svakoj sezoni godine, čuvajte ih na temperaturi višoj od 18°C, izbegavajte termičke šokove i nagle promene temperature zbog čega može doći do vizuelnih promena, (bele naslage ili sloj ulja na površini) što ne znači da je proizvod štetan za konzumiranje.

Top Krem TM

“DANA NEMA BEZ TM TOP KREMA!”

Informacije o

TOP KREM TM

U centru Beograda, svakodnevna domaća proizvodnja i prodaja kakao kremova i čokolada u najrazličitijim varijacijama. Prvi put kod nas, uspešan spoj industrijske proizvodnje i ručne dorade čokoladnih poslastica, kombinacijom ideja francuskih gastronomskih kreacija i srpske inventivnosti, s dobrim izborom prirodnih sirovina  TOP KREM TM proizvodi čokoladne kremove i čokolade suptilnih ukusa.

100%

Prirodni
proizvod

Karakteristike

  • Prirodni ukus
  • Lako maziv
  • Ne sadrže aditive ni konzervanse
  • Ne sadrže gluten
  • Rok trajanja najmanje godinu dana

975

Zadovoljnih kupaca

15

Različitih proizvoda

4

Priznanja

10

Različita pakovanja

TOP KREM TM – « AH, QUE C’EST BON !

OH, QUE JE L’AIME,

« CETTE TOP CRÈME TM ! »